| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite kompliment osobi iznad sebe u Humor forumu; Guru ju bi tua... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| charolastra | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Guru ju bi tua ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #514 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe nisam ga nikad vidjela dosada pa....... ima cudnu sliku na avataru
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #516 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe uvijek me nasmije (a sta da mu kazem kad ga prvi put tu vidim?)
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #517 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe jako simpaticna cura, ima smisla za humor ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #518 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Curetak koji piše jako lijepe postove i ima nick po jednog jako lijepom autu
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #519 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe u dvije rijeci...cijeni dojku...sto mu je veliki kompliment s moje strane a sad nesto ozbiljnije, zna kad se treba zajebavati a kad ozbiljno diskutirati ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, kompliment, napis ite, osobi, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Napišite nešto o osobi iznad sebe | fL/.\Sh | Igre bez granica | 6623 | 21-12-08 19:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.

Do you feel lucky, Punk?
)
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!