| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite kompliment osobi iznad sebe u Humor forumu; eva Super je i smiješne slike koje stavi uvijek su zakon! apoljon ne poznam ga al čini se fora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #601 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe eva Super je i smiješne slike koje stavi uvijek su zakon! apoljon ne poznam ga al čini se fora lik
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 26-06-07 u 00:50. |
| | |
| | #602 (permalink) |
| charolastra | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Draga cura
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #603 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Prošlog mjeseca prestigla sam ga u spamanju! Meni jedan od najdražih forumaša! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #605 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Joj njemu kompliment,alj smislit ću nešto! Nisu ti više crvene oči kak su ti bile prije
| | |
| | #607 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe i ja kažem da je uletakusha e predobar avatar...i nick...
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #608 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe I to je tebi kompliment,ima viška j u potpisu! Ne nije sve je u redu!Sorry! vuxs je uletakush
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio Eleonora : 26-06-07 u 01:18. |
| | |
| | #609 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe bemte ludu..prevech uchi cura pa joj se pochelo mantat ma super,draga...
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #610 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Ne manta mi se od učenja! On je kako bi se izrazila,frik,ovaj mislim ful dobar lik!
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, kompliment, napis ite, osobi, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Napišite nešto o osobi iznad sebe | fL/.\Sh | Igre bez granica | 6623 | 21-12-08 19:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!