| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite nešto o osobi iznad sebe u Humor forumu; Genije koji gazi kupuseee... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5061 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe Genije koji gazi kupuseee ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #5064 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe Lik je ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #5066 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe ![]() ...Ne znam ga još uvek ali čini mi se okej... ![]()
| | |
| | #5069 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 24
Poruka: 3,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe Zanimljiv zaljubljenik u igre bez granica.
__________________ ....Found myself today I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had.... |
| | |
| | #5070 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe ljepotica koja ne sluša savjet iz svog potpisa... (a mi jadni onda moramo saznavati da li je bolje oduprijeti se iskušenju ili ga izbjeći )
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, napisite, nesto, osobi, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

,baš bi jednom ošo s njom na kafu 
)