| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite nešto o osobi iznad sebe u Humor forumu; Izbjeci. Drag tip s cudnim avatarom.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5071 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 24
Poruka: 3,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe Izbjeci. ![]() Drag tip s cudnim avatarom. ![]()
__________________ ....Found myself today I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had.... |
| | |
| | #5074 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe ...neznam ga baš ali čini mi se ok,simpa
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #5076 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe ima prestrašan avatar,jeza me prođe kad ga vidim ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #5077 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe sad zna kako je meni kad pogledam u ogledalo (ovo su me još fotošopirali, k'o žemske u playboyu)
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #5078 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe ![]() fotošopirani nosferato,nosferatu da,dobro,kasno je ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, napisite, nesto, osobi, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

(ovo su me još fotošopirali, k'o žemske u playboyu)
da,dobro,kasno je