| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite nešto o osobi iznad sebe u Humor forumu; da ga nema trebalo bi ga izmislit... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5502 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,418
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe (nadam se da nisam izmisljen) covjek od gige spremnika!!
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #5504 (permalink) |
| charolastra | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe pivopija i neumorni brojač
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5506 (permalink) |
| charolastra | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe Opsjednut kamatarenjem ![]() Ma on je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5507 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe odličan. šaljem mu ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #5509 (permalink) |
| charolastra | Re: Napišite nešto o osobi iznad sebe pun para, i viška ima kaže ![]() legenda
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, napisite, nesto, osobi, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.