| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi nastavimo priču u Humor forumu; ajmo ovako, ja započinjem priču, a vi nastavljate sa rečenicom ili dvije i obavezno stavite citate tako da se to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | nastavimo priču ajmo ovako, ja započinjem priču, a vi nastavljate sa rečenicom ili dvije i obavezno stavite citate tako da se to kasnije može spojiti u jednu priču. evo ovako: Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-05
Poruka: 0
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA :jaooooo ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-05
Poruka: 0
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Administrator | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... |
| | |
![]() |
| Tagovi: nastavimo, pricu |
« post an asian!
|
igra pridjeva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:00.