| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi nastavimo priču u Humor forumu; ednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nastavimo priču ednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču ednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!"
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: nastavimo priču ednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču ednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #45 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji si pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju... Za Boga miloga djeco pa što to radite
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji si pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju... Za Boga miloga djeco pa što to radite daMassa kaze jebem ju jer na netu ne zeli da pokazuje picu. Imas sta protiv oces da je sharamo?
| | |
| | #47 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji si pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju... Za Boga miloga djeco pa što to radite daMassa kaze jebem ju jer na netu ne zeli da pokazuje picu. Imas sta protiv oces da je sharamo? A Kristijan kaže: Ne hvala nisam dobre volje... a zatim Silver izvadi pištolj iz džepa...
| | |
| | #48 (permalink) |
| wayward | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji si pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju... Za Boga miloga djeco pa što to radite daMassa kaze jebem ju jer na netu ne zeli da pokazuje picu. Imas sta protiv oces da je sharamo? A Kristijan kaže: Ne hvala nisam dobre volje... a zatim Silver izvadi pištolj iz džepa... Tek što je to napravio,na tri srndaća dojahaše Kurje Oko i njegova dva zamjenika,i kažu Silveru da baci pištolj ili će mu kopipejstat velike boginje.Na to Silver fejka bacanje pištolja i rokne jednog zamjenika i fula Kurje Oko koje.... (sad da napišem "i onda je svizac zamotao čokoladu,bi bilo prejebeno realno). |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: nastavimo priču Jednog lijepo sunčanog dana došla Ivana na plažu, raširila ručnike, namazala se i legla sunčati, i tako se sunčala i sunčala sve dok nije čula čudan zvuk koji je dopirao iz kabina za presvlačenje. Zvučalo je kao lupkanje. Digla se sa ručnika i otišla je provjeriti što to lupka u kabini, otvori kabinu kada ono vidi... Cyrusa bez gaca i rece: AAAAAAAA ...ISUSE I BOZE, sto bi ja ovog u usta ... , a kad ono iza njezinih leđa... Spasioc sa plaže. Grubim glasom kaže "mala makni se! Ja ću to riješiti"... a na to ce nas obdareni junak, pipachem po chelu spasilackom na sto ovaj pade ko, neznam, od brda odvaljen na pod... Mala sva sretna primi cyrusa za kitu i počne mu ga pušiti, kad odjedanput cyrus prerano... ...joj ga pocne gurat do krajnika i zena se udavi!!! Zatim se omamljeni spasilac digne i uzme utoku i pogody cyrusa 5 puta u prsa, cyrus pada na pod a spasilac... se zadovoljno nasmije. Dobio je još jednu žrtvu. Odvukao je cyrusa u svoju kuću nedaleko od plaže ..i ugriza ga za vrat i ovaj postade vampir. I tako... cyrus odleti u nepoznato i u zraku sretne žensku koja je htjela pušit samo retardiranim ljudima... ali kad ono oko nje niti jedan retardirani mamlaza, a kad ono iz pozadine navire faca Lovca na Demone, ta njegova... šaka razvali Cyrusa ravno u... pičku i cyrus sa neba pada na asfalt i umire, zatim demon-hunter poleti i.... ...zabije si glavu u shupak uto nailazi prelijepa halle berry i pita demona što to radiš?, on odgovara: ..rucam A ona ga pita: Pa prelijepi Deamone šta nije bilo bolje da doletiš do Mcdonaldsa i uzmeš si za jesti jedan BigMac nego da tu kopaš po šupku a Deamon će: tražim Cyrusa ahhahhahhahahahhahahhahahha ,to je bilo nažalost jedino što je cyrus uspio izustiti,zapravo je htio cool pozdravit sexy leptiricu Berry,ali kako mu je obitavalište bilo kakvo je,fekalije koje su izletale iz njegovih usta su proizvele taj zvuk"ahhahhahhahahahhahahhahahha" nekon čega je i karijera od halle krenula nizbrdo. Ali onda je došao Silver i spasio ljepu Halle... i tako silver spašava halle i okrene se i udari glavom u stup, pao na pod i glava mu upadne u govna, lijepa halle se strga od smijeha, i dođe hrabri kiki uzme halle i pojebe je nasred ceste A kad ono Halle je zapravo ON Pogleda kiki i vidi da ima kurac među nogama i kurac odjedanput otpadne, a halle kaže ljubavi nemoj se ljutit to sam stavila da ako me deamon-hunter napadne da mu pokažem kao dam sam muško, jer ne želim se jebati s njim, vijedela sam dok je jebao jeddnu babu ima mali kurac I onda dođe demon-hunter sav bijesan i... i popuši cyrusu kurac i kaže, tko je sada faca I Cyrus sav sretan mu vraća uslugu i čudi se kako ima maloga, ali cyrus također voli primati, jest da je bio mali, ali užitak je užitak, kristijan kada je to vidio pobjegao je jer mrzi pedere zbog toga što je i on bio nekada jedan i zbog toga što nije mogao podnijeti da neko puši kurac Cyrusu osim njega ali naime to nije bila istina, jer sam saznao od cyrusa, to je bio silver, a ne kristijan, grdo sam pogriješio, saznao sam da kristijan nikada nije bio peder, niti je pušio kurac ili radio neke perverzne stvari, volio je žene, jako je volio žene i to samo zgodne ali nije zano da su te ženske nekad bili muškarci koji su njega guzili Cijela ova dogadjanja u ulici Jebaca sa najnizim kamatama jebanja po satu ucine se sumnjivim inspektoru Kolumbu pa on odluci umjesati svoj kurac u pricu... dođe gogy i pita inspektora: koji si pak sad ti kurac u ovom svemu? Kaze njemu inspektor Kolumbo (dok pali cigaru): mora i moj kurac puta vidjeti a cuo sam da se ovdje dogadjaju cuden stavri ubojstva i ozivljavanja seksanje i pederizam i tko zna jos sta. Znas li ti sinko Gogy tko sam ja zapravo? A gogy kaže: pedofilčina na kvadrat s glavom od govana ako me oči ne varaju... Taman kada se kolumbo htio pobuniti i uhititi te sa "pendrekom" izlupati Gogya, odjednom dojuri i uz glasan prasak stane sportski auto. Iz njega izlaze Kari Sweets i daMassa (hehe), te kari govori: "Tako mi velikog kurca u mojoj picki auto mi se pokvario!" I onda Kari Sweets izvadi kurac i popravi auto. Svi se ponadamo da je kurac umjetan, ali varamo se, na opću radost Cyrusa, koji odmah ide da joj popuši Sva sreca da je daMassa pametan pa je pravu Kari zatocio u bunkeru, a ovoj umjetnoj Cyrus pusi karu. daMassa taman poceo da siluje pravu Kari kada nalete Silver18 i Kristijan te priupitaju... Za Boga miloga djeco pa što to radite daMassa kaze jebem ju jer na netu ne zeli da pokazuje picu. Imas sta protiv oces da je sharamo? A Kristijan kaže: Ne hvala nisam dobre volje... a zatim Silver izvadi pištolj iz džepa... Tek što je to napravio,na tri srndaća dojahaše Kurje Oko i njegova dva zamjenika,i kažu Silveru da baci pištolj ili će mu kopipejstat velike boginje.Na to Silver fejka bacanje pištolja i rokne jednog zamjenika i fula Kurje Oko koje.... kaže: Koji ti je kurac
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
![]() |
| Tagovi: nastavimo, pricu |
« post an asian!
|
igra pridjeva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:58.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje