| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi nastavimo priču u Humor forumu; i još kaže: gle kak ga jebem u usta, gle, baš sam frajer, a silver se počeo derati od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Administrator | Re: nastavimo priču i još kaže: gle kak ga jebem u usta, gle, baš sam frajer, a silver se počeo derati od bolova, i više darth molim te pusti me, molim te, ali darth ne popušta već ga zaveže za ogradu i gurne mu kitu u šupak i izađe mu kroz usta, silver nažalost umire i onda silver oživi i jebe vam svima kevu šta ga zajebavate i kako je svima jebao kevu kurac mu otpao i izgubio puno krvi i opet umro, probali smo ga oživiti, ali sada je sve bilo gotovo |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: nastavimo priču Ok, na ovo pristajem. Bolje umrjet ko jebač. Jebiga, za mene je onda ova priča gotova. A dobro, bu bila nova
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Administrator | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju... Ali nije znao da ju je daMassa otrovao zato što je bio ljubomoran na Kristijana. I cyrus misleći da će usput imati priliku kupiti drugu pojede otrovanu bajaderu. I tako cyrus u mučnim bolovima umre...
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju... Ali nije znao da ju je daMassa otrovao zato što je bio ljubomoran na Kristijana. I cyrus misleći da će usput imati priliku kupiti drugu pojede otrovanu bajaderu. I tako cyrus u mučnim bolovima umre... (comment: hahahahahahahhah dobraaaa) Kristijan zeli osvetiti prijateljevu smrt te kupi 111 bajadera te ih sve pozdere (misli da je kras kriv za smrt) kako bi dokazao da su bajadere otrovne, no njemu nista nebude osim sto je nabacio kojih 20-30 kg vise te tada cure...
| | |
| | #68 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: nastavimo priču autor daMassa na 15.09.2005, 11:18 pm Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju... Ali nije znao da ju je daMassa otrovao zato što je bio ljubomoran na Kristijana. I cyrus misleći da će usput imati priliku kupiti drugu pojede otrovanu bajaderu. I tako cyrus u mučnim bolovima umre... (comment: hahahahahahahhah dobraaaa) Kristijan zeli osvetiti prijateljevu smrt te kupi 111 bajadera te ih sve pozdere (misli da je kras kriv za smrt) kako bi dokazao da su bajadere otrovne, no njemu nista nebude osim sto je nabacio kojih 20-30 kg vise te tada cure... ...mu sline niz crni mu brk... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju... Ali nije znao da ju je daMassa otrovao zato što je bio ljubomoran na Kristijana. I cyrus misleći da će usput imati priliku kupiti drugu pojede otrovanu bajaderu. I tako cyrus u mučnim bolovima umre... (comment: hahahahahahahhah dobraaaa) Kristijan zeli osvetiti prijateljevu smrt te kupi 111 bajadera te ih sve pozdere (misli da je kras kriv za smrt) kako bi dokazao da su bajadere otrovne, no njemu nista nebude osim sto je nabacio kojih 20-30 kg vise te tada cure... ...mu sline niz crni mu brk... i kako se je Kristijan lijepo nadebljao ide se on jebat sa Hale. I krenu se oni jebat i sve dobro išlo dok on ne legne na nju i Hale se uguši pod njegovim salom; a kikija osude na smrtnu kaznu za 2 dana......
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: nastavimo priču Nažalost svi tuguju nad Silverovom jebackom smrcu... kako ovo nije sapunica mi nastavljamo dalje. U silnoj guzvi na sprovodu ja (daMassa) primjecujem da je nestao Kristijan, a i neko cudno svjetlo na nebu sam vidio pa omdah to sivma razglasavam... naime to se najbolja treba na svijetu spustila po kristijana i odvela ga na nebo da uživa do kraja života, kristijanu je to smrdilo na patku, ali bila je istina, sve je bilo stvarno ništa nije bila LAŽ, niti je bila muško ništa, jednostavno je bilo predobro Da i ja sam sjedio za upravljacem limuzine koja vodi do raja, yea right, i onda je Cyrus zamotao bajaderu u omot, koju bi trebao darovati na Kristijanovom vijencanju... Ali nije znao da ju je daMassa otrovao zato što je bio ljubomoran na Kristijana. I cyrus misleći da će usput imati priliku kupiti drugu pojede otrovanu bajaderu. I tako cyrus u mučnim bolovima umre... (comment: hahahahahahahhah dobraaaa) Kristijan zeli osvetiti prijateljevu smrt te kupi 111 bajadera te ih sve pozdere (misli da je kras kriv za smrt) kako bi dokazao da su bajadere otrovne, no njemu nista nebude osim sto je nabacio kojih 20-30 kg vise te tada cure... ...mu sline niz crni mu brk... i kako se je Kristijan lijepo nadebljao ide se on jebat sa Hale. I krenu se oni jebat i sve dobro išlo dok on ne legne na nju i Hale se uguši pod njegovim salom; a kikija osude na smrtnu kaznu za 2 dana...... koju su ublazili na 2 dana u tamnici bez karanja. Za Kristijana je to bila katastrofa stoga je odlucio sa sobom ponjesti pincetu kojom...
| | |
![]() |
| Tagovi: nastavimo, pricu |
« post an asian!
|
igra pridjeva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje