Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi nastavite ..... u Humor forumu; poznata imena svi znamo ovu spiku sad da sad Neda Ukraden Che Ge vara na kartama Dino Rađa blizance neMila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-11-05, 19:58   #1 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar
nastavite .....

poznata imena

svi znamo ovu spiku

sad da sad Neda Ukraden
Che Ge vara na kartama
Dino Rađa blizance
neMila Jovovich
parobRod Stewart

nastavak......
Slider je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-05, 20:00   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Dino Krađa
Sad dam sad nedam Husein

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-05, 21:32   #3 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja ne kužim ovo majke mi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-05, 21:38   #4 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Edo Majka mi zabranila da curicama frčem sise.
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-11-05, 23:48   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-07-04
Poruka: 90
steelo je zabranio reputaciju
Citat:
Pravi autor: pharaoh
Edo Majka mi zabranila da curicama frčem sise.

steelo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-05, 13:10   #6 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
Kosta Podrigavras, Mikelanđelo Jusić, Uplašime Džodan, Konj Tiki, Čan-Kaj-Šeks, Tonko Muflonza, Crveni Kmeri Cetinić, Kolibrica Jusić, Felga Vlahović, Silvije Hum na Sutli, Kokoš anel, Hirošime Đodan, Altamira Furlan, Mu Tant, Mrvice Vukov, Simon Jojbolila, Al Spačino, Če Gevara Ženu, Psa-Psa Gabor, Poluotokar Keršovani, Mao Ce-Ce Tung, Če Gevara na kartama, Martin Luther King Kong, Ibrahim Rugoba, Zeko Peko Dabčević, Nikolaj Gomolj, Bena Begović, Kurosava Kovačević, Kopanja Šovagović Tiranin, Provalija Zulufepušta Pašić, Fridrih Niče mi prišt.

~~~~

Mehmed-paša Soloković Bertok,Ustaško Načić, Tomas Man Deutz FAP i Om, Satnik Nolte, Izidor Kržljavi, Alberto Južna Moravia, Tomas Avala Edison, Salmonela Obljuba Tadić, Olaf Palme na otoku sreće, Ivan Varalica, Morski Spas, Gljivo Andrić, Nestane Dolanc, Salmonela Eržišnik, Simo Tamo Dubajić, Jim Mini Morrison, Veli Jože Smoje, Aja Sofija Loren, Lojze odvezale mi se Peterle, Ivan Zvonimir Rogoz, Stepski Vuk Drašković, Vlado veselica do zore, Klaus Kninski, Marko Veselica kod mene sutra točno u deset.

~~~~

Bo Dernek, Dobroslav Paragvaj, Grgur Kninski, Lupi Dobrica Čosić, Nadražen Budiša, Big Ben Gurion, Mirko i Slavko Degoricija, Poliester Williams, Gordana Dvogrbić, Ovan Rašković, Ispaša Zalepugin, Dino Rađa Blizance, Silvija Deluks, Deva Peron, Brian De Palma Katalinić, Moamer Zgadafi, Pedofil Collins, Provalija Sirotanović, Izmišljotina Turner, Usmina Redžepova, Mihail Ravnogorbačov, Zoran Ispičutura, Boris Bulaznić, Zan Žak Umro, Ivica i Marica Račan, Monika Sereš, Jugoslaven Letica, Zambata Živoinović, Alf Kabiljo, Sad dam sad nedam Husein, Delija Kazan, Francois Mediteran, Jean po pol Belmondo, Bolivar Mlakar, Catherine De ganz Neuve, Terpeza Kesovija, Sinusija Redžepova, Tomislav Naivčić, Gnjusnija Redžepova, Lepra Brena, Oliver Twist Mlakar, Karlo Izmetikoš, Paraliza Minelli, Iggy Pop '84, Ralja Bašić, Ana Brbori potočić, Domobranko Uvodić, Pleh Valensa, Membrana Crnčević, Tihi Don Johnson, Reljaša Bašić, Juri Margarin, Elvira Povrća, Benazir Bruto, Vatrostal Lisinski, Kujasmin Stavros, Dino Krađa, Primož Trubač, Vladimir Nadzor, Briljantin Ujević, Mihail Čerkez, Nemila Štula, Ante Kopanjkota, Maksim Gorki Pelinkovac, Triglav Tolstoj, Mel Gibson Les Paul, Zanosi Končar u stranu, Yoko ono i dsz, Fosni Mubarak, Izjedora Dunkankan, Gedoris Dragović, Miko Triperlo, Mao Ce Tang, Kanibal Lucić, Hej Hajle Selasije, Milić od Bačve, Na Drini Tavria, Stablo Picasso, sedam zguza umjetnosti, Spray Charles.
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-11-05, 14:14   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
željko ćela
tzukius je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-05, 17:16   #8 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Čita ŠtIvo Sanader,Ivan VAralica na kartama,Viceprvak Europe Vukov,SeveRina mi na krovu pušta,AutoMate Granić,na stopalu mi gljIvica Kostelić
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-05, 17:34   #9 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,097
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-11-05, 17:43   #10 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
ja ovo ništa ne kužim majke mi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nastavite

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108