| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Nastavite priču 2 u Humor forumu; Evo pravila: Napišite rečenicu koja bi bila logičan nastavak prethodnoj. Evo prve rečenice: Bila jednom jedna mala teta Šima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 16
Poruka: 276
![]() | Nastavite priču 2 Evo pravila: Napišite rečenicu koja bi bila logičan nastavak prethodnoj. Evo prve rečenice: Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju.
__________________ b |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 16
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Zlatko koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa.
__________________ b Zadnji Uredio debelafrancika : 11-04-08 u 14:18. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-02-08 Godina: 17
Poruka: 899
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović ) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma ![]() No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova.
__________________ b |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma ![]() No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica"
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma ![]() No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj"
__________________ b |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma ![]() No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć.