| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Nastavite priču 2 u Humor forumu; Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| next best thing | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane ______________ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu.
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
Poruka: 280
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu.
__________________ b |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,119
![]() ![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu. i šime zatrudni i postane drugi trudni muskarac
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-07 Lokacija: Pi#ke materine Godina: 17
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu. i šime zatrudni i postane drugi trudni muskarac. I izrodi Šima Bil Ladenu celu terorističku mornaricu.
__________________ b |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu. i šime zatrudni i postane drugi trudni muskarac. I izrodi Šima Bil Ladenu celu terorističku mornaricu. No , umješa se Žvak Houdek i pojede Šimi svu njenu djecu.
__________________ Ja se zovem Kulen the Braco. Iz porodice sam čudnovatih kuburaša. Kad odrastem , želio bih biti bogat. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,713
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu. i šime zatrudni i postane drugi trudni muskarac. I izrodi Šima Bil Ladenu celu terorističku mornaricu. No , umješa se Žvak Houdek i pojede Šimi svu njenu djecu. I tako se Žak polakomi i počne nemilice papati jadnu djecu, jer nie stigao doruchkovat.
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Nastavite priču 2 Bila jednom jedna mala teta Šima koja je jako voljela kemiju. I zapalila je sve što je stigla svojim kemikalijicama Jednog dana nazvao ju je stric Vancaš koji nije imao novaca za lijekove , pa je htio da mu nekaj smixa. Gospođa Šima(tović) je inače bila senilna, pa je zaboravila sve o kemiji, i nije mogla pomoć. Ali sam zato došao ja i rekao joj da nema pojma No , ona te je zavela svojim sexi nogicama i zatvorila u podrum pun bojnih otrova. Dok si bio u zatočeništvu , cijelo vrijeme ti je govorila: "ja sam ti tu da pomognem , ja sam tvoja odgajateljica" No , ti si joj uvijek na to odgovorio:"nešto je trulo u zemlji Danskoj" Jednog dana , Šimi je došao mali Mate. I rekao ja sam gay i ajmo se jebat . A sime ce na to: ti se samo jebes u cmar, ja bi da probam nesto drugo, nesto divlje.. jagode npr., i otiđoše u šumu i nabraše divljih jagoda, ali to nisu bile divlje jagode nego, neko otrovno cvijeće koje ih je ubilo na mjestu. ALI, dodje supermen, i poljubi ih oboje, i oni ozive odmah , i rekli su , nikad vise necemo jesti divlje jagode, bolje cemo banane. I tako ode supermen do amerike, i uzme nuklearku od Iračana i baci ju na Bijelu kuchu. Umješa se Osama Bil Laden i pojebe i supermena i šimu. i šime zatrudni i postane drugi trudni muskarac. I izrodi Šima Bil Ladenu celu terorističku mornaricu. No , umješa se Žvak Houdek i pojede Šimi svu njenu djecu. I tako se Žak polakomi i počne nemilice papati jadnu djecu, jer nie stigao doruchkovat. Popapa on i kemičarku Šimu , otruje se i umre.
__________________ b |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.

)...<---