| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; primitivizam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1083 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim ljude
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1084 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim kad se netko preserava kako je debel, a to samo zato da bi mu ostali govorili:"ma nisi, jesi ti normalna itd" ![]() ja takve od*ebem po kratkom postupku... okrenem glavu.. ![]()
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #1088 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne podnosim sebe ponekad.. kao na primjer sad.. prelako se dam nazivcirat psmtr..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #1089 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim kad mi netko potrga nekaj kaj mi je drago i onda se ponaša kao da se ništa nije dogodilo ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:28.

Pali gume a ne dušu