| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; sve pet pesma je lepa od one gabrijele i sej no no no i ono maj bejbi al jebemu pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1201 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne podnosim sve pet pesma je lepa od one gabrijele i sej no no no i ono maj bejbi al jebemu pa nemoj mi na radiju svaku petu stvar pustati istu pesmu lud sam vec od te dve pesme na radio anteni (or) i ako ovako nastave necu ga slusati dok ih ne skinu sa top liste
__________________ golotinje, seks, besplatna mjuza i grupnjaci link |
| | |
| | #1204 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim ni ja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1205 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Sms poruke u kojima pise samo "Ej" ili nesto slicno... i sta da odgovorim na to? ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #1206 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim napiši i ti "ej" ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1207 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Ma ocu... Nek nazove ili napise nesto smislenije... Ili cu pitat "ko je to?" O:T: Zvuk formule na tv-u, uspavljuje me jos vise...
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #1208 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Ne podnosim Citat:
![]() OT - povrce ( danas je opet bilo neko zelenilo za rucak ..uffff)
__________________ Even if you seek in Google, You can not find anyone like me ...što će meni alkohol i droga ; lud sam i bez toga ! | |
| | |
| | #1209 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Vjerojatno me uzivo nebi , ali me na TV-u bas asocira na line uspavane nedjelje... ![]()
| | |
| | #1210 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ne podnosim i ja vjerujem da te uzivo ne bi uspavljivao taj zvuk ..tj ta silna buka meni je samo to cool zvucilo ..jer zadnja stvar koja me uspavljuje je formula 1 ![]()
__________________ Even if you seek in Google, You can not find anyone like me ...što će meni alkohol i droga ; lud sam i bez toga ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:44.