| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; cajke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1305 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim onog smajlića koji daje pusu...puno hvala svakom tko mi ga da,znam da su u pitanju dobre namjere al gadi mi se jer onako ljigavo i sočno se zaljepi za drugog smajlića ![]() nadam se da nisam nikog uvrijedila,nije mi to bila namjera,stvarno! Zadnji Uredio maja-manuela : 17-08-08 u 20:59. |
| | |
| | #1307 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim dosta toga, a sve se odnosi na loše ljudske osobine. dakle: čangrizave, malodušne, ohole ljude, zatim uobražene i prenapuhane karaktere, lažne ljudske veličine, pametnjakoviće bez pokrića. nepristojne i bezobzirne ljude. licemjere i oportuniste. raspikuće, vucibatine i ljenčine. u oba spola.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #1308 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ne podnosim
__________________ http://www.croportal.net/forum/forum...ubergol-45850/ |
| | |
| | #1310 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju Godina: 22
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim mlakost, neodlučnost, osobe bez ''kralježnice''
__________________ Bilo koga mogu naučiti kako izvući iz života ono što želi. Problem je u tome što ne mogu naći nikoga tko bi mi znao reći što želi. - Mark Twain |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.

Pali gume a ne dušu