| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Tugu, nostalgiju..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1584 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne podnosim spam i off
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #1588 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
Citat:
mene ne zanimaju prepucavanja sad tu jer si lagao i prije o meni,lagat ćeš i sad...i onda si mi još poricao sve to...prema tome ja za tebe nemam pitanja i ne znače mi odgovori ništa i ne trebaš nas ljubit,meni pomisao na to i tako nikad nije bila privlačna,i ti to znaš Dino,kažeš mu svaka čast? eh...žalosno | ||
| | |
| | #1589 (permalink) |
| Show No Fear | Re: Ne podnosim Kazem svaka cast jer je iskreno rekao sta misli, a u vase odnose ne zelim ulaziti... ![]() Isto bi rekao svakome ko to uradi iskreno.. A onaj tvoj post na ovoj temi sam tek sad vidio....3 A ako je neko stvarno slao poruke sadržaja "irm je ovakav, irm je onakav...." e to je stvarno jadno....
__________________ Can`t you trip like I do??? |
| | |
| | #1590 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 7,109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
![]() provjerio sam i uvjerio se svojim očima i ušima, padon, uhom, pošto čujem samo na jedno ![]() naravno da ti neznače ništa ni pitanja ni odgovori.....ni meni nebi nipta značila da sam u tvojoj koži ![]() nije ti privlačna... , joj neznam šta cu sad siroće ![]() znaš s čim se tješim ovdje samo..... prvo što vidim da su si ljudi uzeli ovaj forum za jako ozbiljnu stvar.... ali me drži da ima jako puno dobrih ljudi koje sam upoznao i do čijeg mi je mišljenja stalo... a za vas "ostale"...mi se.... znaš već šta ![]() i ponavljam, što se mene tiče, stol ti je otvoren, samo trebaš baciti karte....odnosno ovdje napisati šta ja to serem pa ču ja napisati šta ti sereš i sve rješeno ![]()
__________________ b7owjob i5 b3tt3r th4n no job Zadnji Uredio irm : 15-11-08 u 18:16. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.

, joj neznam šta cu sad siroće