| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Ma nismo, slatke smo ti mi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| Purger | Re: Ne podnosim njemački jezik
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #204 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim Muhe
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #205 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 25
Poruka: 962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim .........neizvjesnost........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #208 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim a joj Wamp dear, nemoj tako, znaš da su svakom njegovi problemi najteži, iako se načelno slažem s tobom, poludim kad netko kuka zbog nekih stvari koje si je sam nabio na grbaču, a to uopće i nije neki problem, a jbg ![]()
__________________ Nisam svetica niti ja, voljela sam i pogriješila..... |
| | |
| | #209 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim kada netko pametuje i pametuje i pametuje i prcka po necemu a nema pojma sta radi pa sve upropasti TO MRZIM!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #210 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Ne podnosim Ne podnosim buku oko kuce. Susjed jucer svom malom kupil neki motoric i mali mi danas cijeli dan zuji sa motoricem. Kako imaju pudlicu a i njoj to zujanje ide na zivce pa cijelo vrijeme laje. Za poludit. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:11.