| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Veceras? Muski rod!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #525 (permalink) | |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! | |
| | |
| | #527 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
O.T. kad mi u tramvaju stani iznad glave pa kaslji i kise ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! | |
| | |
| | #528 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne podnosim želi da mu se digneš, pa da ti njemu kišeš u glavu nevolim viditi mlade u tramvaju da sede ako bar nema jos 4 sedalice prazne
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #529 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim ovo moje se odnosi samo na to kad idem s kuferom tako da ne mogu stajat... inace stojim uglavnom O.T. kad mi na kupanju dodju turisit i stave sugamane priko vrha mula da ne mogu skakat, al ako ih je manje od 4 ok je mozes ih preskakat ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.