| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; kad se ne naspavam a moram nešto raditi takav... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #611 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim kad se ne naspavam a moram nešto raditi takav
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #612 (permalink) |
| Veteran | Re: Ne podnosim kad mi je prevruće
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #613 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ne podnosim kad idem na velebitsko pivo i onda kaže konobar da je nestalo
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #618 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim ![]() miris jetrica, ne boli me glava ali mi ne paše
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #620 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 24
Poruka: 3,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Ma zezas.... Ne podnosim buseve opcenito... I to sta mi sad podesavaju opet nesto net, pa me stalno izbacuje. ![]()
__________________ ....Found myself today I found myself and ran away Something pulled me back The voice of reason I forgot I had.... Zadnji Uredio eva : 06-06-08 u 01:23. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:41.