| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Citat: Pravi autor: eva Konzerve, tradicionalnost i ogranicen pogled na zivot .... s ovim se slazem u potpunosti.. mrzim ustaljene principe, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #701 (permalink) |
| Show No Fear | Re: Ne podnosim s ovim se slazem u potpunosti.. mrzim ustaljene principe, obicaje koje ljudi koriste iako im se to mozda i ne sviđa..ali eto...uzimaju to kao "kao da se mora tako i ne moze drugacij".... ograniceni kao sto kazes...
__________________ Can`t you trip like I do??? |
| | |
| | #704 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,656
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Upravo to Neukrotiva, ja se od nedavno radije sama šišam (otkako me ova unakazila i previše kose ošišala) ili idem muškom frizeru, one kao da su ljubomorne na nečiju kosu, ili klafraju pa ne gledaju što rade ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #705 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,683
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim daj sisanje funkcionira po principu plati pa se rugaj... znan to jako dobro jer san ima dugu kosu... ako platis 150kn za sisanje onda te sisa u mm kako im kazes ![]() i ne ide se bilo di sisat...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
| | #706 (permalink) |
| Banned | Re: Ne podnosim i ja ću se od sad sama šišat,jel će ispast sigurno bolje neg ovo,gledam se sad u ogledalo i ne mogu vjerovat koliko mi je odsjekla,a meni kosa još i sporo raste.... jedva mi je narasla onoliko i ona ju je sad uništila.... ja sam preosjetljiva na kosu,to sad ko da mi je desnu ruku odsjekla,tak mi je ![]() pa da žene su ljubomorne na tuđu kosu,i onda te namijerno unakaze.... rekli su mi da je ova žena dobra frizerka,i ja odem kod nje i viš vraga ![]() |
| | |
| | #707 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,656
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
Neukrotiva ja sam isto osjetljiva na kosu, užasno.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #708 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ne podnosim ajde neukrotiva narast će kosa opet, nemoj se nervirat bezveze... znam da ste osjetljive na to, al jebiga šta ćeš sad tako je kako je, narast će.... btw. ne podnosim kišu a sad opet pada ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #710 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,683
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim narast ce i za 5 miseci O.T. kad ljudi kukaju oko nepotrebnih stvari... i kisu pogotovo ako sutra bude...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.