| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ne podnosim u Humor forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim kad u bircu nema velike pive jebo ih šminkeraj i fancy šmency spika joj to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #902 (permalink) | |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim Citat:
![]() al rjetko sam u takvima
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! | |
| | |
| | #904 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,685
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ne podnosim zato tu u zagrebu ili u zadru, bar tamo di sam vecinu vrimena, nemam tih problema, al opet kad izadjes negdi drugdi cesto si prisiljen piti toceno radi tog problema... nije da mi tesko padne... ne podnosim to sto u zadru sminka sve prozdere, ima tako malo mista s normalnom glazbom za zabavit se...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
| | #906 (permalink) |
| charolastra | Re: Ne podnosim kad mi treba 100 god da nešto napravim
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepodnasanje, nepodnosim |
« Koliko privatnih poruka imate u inboxu?
|
postajte sliku na koju vas asocira forumaš iznad vas=) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:02.