| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) u Humor forumu; evo...nadam se da smijem imati ovakav svoj topic..često odem u offtopic s nekim korisnicima,pa ubuduće kad dođe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) evo...nadam se da smijem imati ovakav svoj topic..često odem u offtopic s nekim korisnicima,pa ubuduće kad dođe do neke prepirke ili razgovora o nečem drugom,premjesti ću se tu u ovaj topic... shelby- ako imaš nešto za napisati,evo piši sad tu,da ne offtopičarimo više po onoj temi..... otvorila sam ga tu zato što mi je tu nekako najidealnije mjesto... i molila bi moderatore da otvore onu temu "omalovažavanje" zato što imam šta pisati tamo.... a vjerujem da imaju i drugi,i obečavam da nećemo ići u offtopic o grahu i sličnim stavrima. |
| |
| | #3 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) i sto ne idu te teme za off u igre bez granica? ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) Najidealnije mjesto ce bit igre bez granica... I slazem se da za offtopic sluzi 30000 poruka. Sta ce sad svako svo čet topik otvarat ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) ali tu sam mislila pričati s članovima o neki stvarima kad počeemo ići u off,i ozbiljnim stvarima i šalama i slično... i mislila sam tu stavljati neke slike koje ne znam di bi stavila... i tak.. ako n smijem imati ovakav topic,slobodno recite i zatvorite ga,mislila sam da bi bio korisan..i ako me nešto neko treba da me pita tu a ne u ostalim temama. |
| |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) a ima i pisite sto vam je na pameti, i sto bi htjeli rec forumasu i igra bez granica itd itd...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) Slike mozes stavljat u svoj kutak (mislim da si si to otvorila ) Offtopic u 30000 poruka, a ako te netko hoce nesta pitat moze na PP ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) znam,ali pogledj koliko puta ja odem s članovima u dublju raspravu pa često odemo u offtopic,zato sam baš i otvorila neukrotiva chat topic... kontaš? nisam mislila ništa loše...nego samo da ne idemo u off... |
| |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) iz te "dublje rasprave" se moglo otic i u temu od 30000 poruka da se tilo tako da ce biti isti qurac... al da ne kenjam puno jer i ja cesto odem u off odo ja odavde ![]()
| |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: Arrowhead pond of Anaheim
Poruka: 3,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) napokon se zatvorila ona tema o omalovažavanju...to je bilo žalosno što se tamo pisalo!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions...stanley cup 2008/09 here we come |
| |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.