| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi To nije istina u Humor forumu; nisam živčan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1212 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To nije istina Ne čekam jedva današnji dan za par sati ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #1214 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To nije istina Uh i ja ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #1219 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: To nije istina ne dolazi hitna sluzba vrapca po mene...nisu mi pukli zivci...nije nista...
__________________ Ne pij vodu sa bunara,jer ce neko da te kara.A ni vodu sa tri srca,jer ce neko da te prca,a ne pij ni herbu jer ce svi da te jebu,vec pij pivo i jebi SVE ZIVO |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre bez granica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:39.