| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi To nije istina u Humor forumu; Znam gdje mi je mob.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| charolastra | Re: To nije istina Znam gdje mi je mob.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To nije istina mrknuo sam manekenku prije pola sata....uživam u pjesmi cezara...."od sreće pjevam jaaaa...došla je silvija..od sreće sada plačem ja O ljubavi jedina SILVIJA SILVIJA SILVIJA ti sunce si mooga sna samo tebe volim ja...."ma zaaakooon pomolio sam se prije spavanja..tj. budem se
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| charolastra | Re: To nije istina Na tv-u super program. Hit do hita.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Veteran | Re: To nije istina Vratio sam se na posao i baš mi je super!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #77 (permalink) |
| charolastra | Re: To nije istina Znam što je to vhdl
| | |
| | #78 (permalink) |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To nije istina Znam kako promijenit karburator u autu
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 25
Poruka: 6,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: To nije istina Nisam sigurna da li Damfisku dobro stoji smeđe odjelo i roza košulja...
__________________ Između ostalih nevolja, glupost ima i ovu osobinu - uvijek se ponavlja |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre bez granica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:52.