| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi nikad nisam... u Humor forumu; seksala se s osobom iznad sebe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #304 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: nikad nisam... BDSM is the collective term for a group of related sexual preferences common in literature, which are sometimes less accurately designated "Sadomasochism" or colloquially as "S and M" or "S/M". The term "BDSM" is an acronym derived from the English-language terms Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism, and describes a spectrum of behavior, usually sexual, which includes dominance and submission, punishment, masochism and bondage play, among other things. Further possible names for BDSM are "kinky sex", "leather sex" or "the lifestyle". lol Nisam ni ja
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #305 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,902
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikad nisam... Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism ![]()
__________________ ravnodušan prema plaču i konačno sasvim sam obožavam ilovaču, najbolje je biti sam |
| | |
| | #308 (permalink) |
| charolastra | Re: nikad nisam... seksao se sa curom druge rase
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #309 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikad nisam... Probala drogu
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikad, nisam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.