| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi nikad nisam... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: kimi girl e,zbilja ćeš onako završiti. .. šta uopće očekivati od tebe...nikad ništa pametno... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #971 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: nikad nisam... Citat:
![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... | |
| | |
| | #973 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nikad nisam... aha... samo u smecu... a ja se s tobom dopisujem preko PM... ![]() (salim se, posto si plavusica, da se ne uvjrjedis )
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #974 (permalink) |
| prof. Foruma | da baš...nećeš ti na/u smeće....drugačije se tebe treba riješiti... ....neću se uvrijediti...nisam takva...ali nisam ni plavušica...![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() Bleso,nikada se nismo sreli mi,kilometri su nas dijelili,al' smo uvijek isto mislili... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... |
| | |
| | #975 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: nikad nisam... khm khm.. o tom cemo kasnije... ne u javnosti... ![]() ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #979 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: nikad nisam... ...e to je i moj brat reko (speki) pa me udari u rame kad se sjeti...kao ja se ne racunam ja sam rod....mos mislit! ...ugl....nisam nikad jela masline nikad mi se nisu svidjale ovak kak izgledaju pa ih nisam ni htjela probat.... Zadnji Uredio mawa_brineta : 14-06-08 u 17:22. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikad, nisam |
« Da/Ne
|
Da li ste spamer »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:34.