| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? u Humor forumu; o meni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3113 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 26-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? ako stavimo jos jednom o meni,da cemo dobit ono upozorenje i onu crvenu kockicu povise rep... o meni ![]()
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #3115 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? Kaj ja znam...pitaj ju...
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
| | #3118 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? on je previse u poslu da bi stigao razmisljati...
__________________ Ne pij vodu sa bunara,jer ce neko da te kara.A ni vodu sa tri srca,jer ce neko da te prca,a ne pij ni herbu jer ce svi da te jebu,vec pij pivo i jebi SVE ZIVO |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos jedna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

al aj nećemo spamati