| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? u Humor forumu; o amaterkama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3762 (permalink) |
| Veteran | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? o tome kako je danas opet ponijela kišobran a nema kiše ![]() ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3763 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 5,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? zašto nisam mogao pojest normalan kebab...nego big boy kebab..... sad mi je previše...
__________________ Who's Your daddy ![]() |
| | |
| | #3766 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? O toploj 23 cm dugoj, 5 cm sirokoj kifli. i šalici mlijeka pa da bude savršen doručak ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3767 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? O toplom kakau i kako bi umoćio unutra.... ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #3768 (permalink) |
| Veteran | Re: O čemu osoba iznad vas razmišlja u ovom trenutku? o putnim troškovima
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jos jedna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:37.