| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Ocijenite sliku u profilu u Humor forumu; Dragi forumasi i forumasice, nadam se da nije bila ovakva tema. Ajde ocenite sliku u profilu ososbe iznad i dajte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Oceniti sliku u profilu 5 Ljubav zaslužuje samo najveću ocjenu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oceniti sliku u profilu s obzirom da nemaš sliku.. evo kosi hitac-slobodan pad (1) ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oceniti sliku u profilu 2 izgledas ko Bubimir na toj fotki ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oceniti sliku u profilu pa ja jesam Bubimir! evo 5....
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oceniti sliku u profilu Nek te voda nosi, evo ti -3. I nemres biti Bubimir. eventualno Lidija Jedino ako ne znamo nesto sto smo trebali znati, a nisi nam rekla pa ne znamo ono sto ti znas, a nisi nam prinijela ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oceniti sliku u profilu Neću biti Lidija...hoću biti Bubač.. evo ti sad -2... taman samo za prolaz ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ocijenite, profilu, sliku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.