| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Opišite osobu iznad sebe jednom rječju u Humor forumu; Kae ovo? Urota protiv mene Oces mi kimica objasnit ili ne... OT: no comment... bla bla bla... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10082 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Opišite osobu iznad sebe jednom rječju ma znaš da nije... ...objasnit ću...samo šta nisam...![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
| | #10083 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-03-08 Godina: 18
Poruka: 1,137
![]() ![]() | Re: Opišite osobu iznad sebe jednom rječju haha stvarno neznam o cemu pricas ![]() tu nitko nije protiv tebe,pogotovo nas dvije ![]()
__________________ Trebas me,trebam te...povremeno zezamo se obecanja su bezveze...budimo bez obaveze |
| | |
| | #10087 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Opišite osobu iznad sebe jednom rječju ajde mišu...ne cvili... ...sve ok...objasnih ti... ..e i btw.znaš da život nije fer...pa onda...a i muško si...brani se protiv dvije cure...evo ti jedan ![]()
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice ![]() ...ej,šta mi radiš,prvo me pališ,pa me onda hladiš... ...slomio si sve u meni,slomio za sva vremena... |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, jednom, opis ite, osobu, rjecju, sebe |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:02.

...objasnit ću...samo šta nisam...