Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; vuxs ima moci, samo psst, ne smiju ljudi znat za to...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 21:18   #15221 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,190
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: ovo je tema od 20000 poruka

vuxs ima moci, samo psst, ne smiju ljudi znat za to
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:02   #15222 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,869
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma vuxs je djubre ko ga jebe..tak i tak sam seree po meni pa znam..kaje kurac.. sam mi serete za neznam kaj..pa boli vas kurac takav sam kakav jesam odjebi ak ti se ne svidjam kuzhish bokte..meni dodje neki mali srat..ma daj potropal te bum..za koji kurac da se za nekaj trudim zashto ajde mi reci..

U libar svojih dugova
Upiši mene
Jer odavno te kupujem
S onim što si htjela čut'

Od straha da ne potone
Tvoja ljubav za mene
Kao pčela u ~lici čaja dok dr~i dah
Ja nemam razloga za strah

Dajem ti verse i note
Sve moje šarene perle na dar
Još te mogu pjesmom kupiti
Lukavo i slatkorječivo
Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav

I sve ću ti obećati
Baš sve što hoćeš
Moju kozu, moju kost
I lice koje po~eliš

Od straha da ne potone
Tvoja ljubav za mene
Kao pčela u ~lici čaja dok dr~i dah

ribar mojih dugova jebote iamm proljev od jebenog ribvara joj...

a znam sad bi mnogo toga htio napisati ali bi se vi ugledni neki forumashi uvrijedili jako mngoo..ali rechi chu i ja jednom..jer ovaj forum je postal..necu reci kaj ali svi znate kaj..svi neki briju na neki kurac kak se zove..ma znate na kaj..
ja se unaproed isprichamvam na rijecniku ali dobro..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:07   #15223 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

Citat:
ribar mojih dugova jebote iamm proljev od jebenog ribvara joj...
bambucha te shebala?
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:09   #15224 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ne ne.. nisam nish pil sad trijezan razmisljam ali istina je..recimo ma oke je...boli me nekaj me boli a nije ono kaj bi svaktko u mojoj msituaciji napisao..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:10   #15225 (permalink)
Black Tattoo

hahaha, koja si ti legenda
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:20   #15226 (permalink)
pure

da vidish..evo ti na..to i jebenom jajanu govore..a svi ga ismijavu i to tak znash..a kurac on je barem poznat i dobiva 200kn po emisiji a kaj ja dobivam... kiflu u chelo..
na jebem ti.. ak ochu na more mogu..kod bakice nemrem jer da da to se iznajmljiva al ima joj frendica neki nekaj isto an krku i da kaje..moram platiti a od kud da jebem ti platim pa idem na sugavu akadeniju do 14 rtisuca kuna.v.eli stari odi radit a kam da idem radit jebem ti ovak se muchim jedva prolazims rjeshenjima..je odi radit..i da imam biznis..i pazi na kaj smo spali svi..mogu na more prek ljeta ali samo ak idem tam raditi..ma joj za popizdit..nemogu imati normalni mtoor s kojim mogu u komadu odfurat 50 km a da me nekaj ne sjebe..nemrem imati nishta..dobro.-.sad sam ispao nezahvalno djubre jer u movom trenutku to ne cijenim kaj imam..ali opet dok pogledash koji to k ja imam osim k..nekaj sitnog materijalnog a ostalo..da imam par frendova..koje vidim tu i tam..kad trebam nekaj i to tak..e neamm niti atva-..niti onog kineza..ma dobro jebesh to..
viudish na kaj sam spao kad mi bethoven bio najblolji frend..i djubrad ga otrovala ma joj..
i zakaj sslusam đibonija..kaj enam nekaj pametnijeg joj
mogu se ubiti i svima skratiti muke kuzhish.. u tome je problme..sve bi bilo isto ko i dalje..sve sjebano..
evo pauzi ti to..inace nikada nisam ja bash pio kak se cini al sad ozbiljno..
ali pazi na kaj sam spal da mi jes amo super kad si malo drmnem nekaj..
kuzhish sere mi se za svaku sitnicu..evo dobil sam i rep ono ko da cucku dash ma dobro znam da je valjda zajebancija ali opet..mozhesh neko vbrijeme gutati sranja..tj cijeli zhivot..ali mroa dochi tome kraj negdje..

a ja o tebi nishta nishta ne znam..

idem nekaj jest..
ma nejdem ne jebdem vishe kasnop.l..opet bu ispalo da sam se razbacal ko djubre po vinogradu ali dobro..sve okej
ajde da barem nekak izgledam..ni to..i kaj kaj da radim..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:24   #15227 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 3,865
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Ne prdekaj, sve će se rješiti
Arylin je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:25   #15228 (permalink)
pure

bude..metak u chelo...
i kaj bu onda..onda se rezhe na pola..pa furi s vruchom vodom pa s brenerom se ksidaju dlake..i evo vam čevapčici pljeskavice i ostala ta..to je nehumano e
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:25   #15229 (permalink)
Black Tattoo

a gle tako je nazalost skoro svima
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 00:31   #15230 (permalink)
pure

o da...jes jes.. vi bar na nekaj licite...

ma dobro nije da..ma znas kaj..

ma ne zhalim ja sebe bash kak ispada..nego to ti je..

ljudi su zli i hladni...i jebem ti one kutrche vbe casopise kaj sam sereju gledajte kakav je iznutra sim tam..ma daj nemoj srat ono..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta)
Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108