| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; vuxs ima moci, samo psst, ne smiju ljudi znat za to... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15222 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka ma vuxs je djubre ko ga jebe..tak i tak sam seree po meni pa znam..kaje kurac.. sam mi serete za neznam kaj..pa boli vas kurac takav sam kakav jesam odjebi ak ti se ne svidjam kuzhish bokte..meni dodje neki mali srat..ma daj potropal te bum..za koji kurac da se za nekaj trudim zashto ajde mi reci.. U libar svojih dugova Upiši mene Jer odavno te kupujem S onim što si htjela čut' Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u ~lici čaja dok dr~i dah Ja nemam razloga za strah Dajem ti verse i note Sve moje šarene perle na dar Još te mogu pjesmom kupiti Lukavo i slatkorječivo Još uvijek mogu ti podvaliti ljubav I sve ću ti obećati Baš sve što hoćeš Moju kozu, moju kost I lice koje po~eliš Od straha da ne potone Tvoja ljubav za mene Kao pčela u ~lici čaja dok dr~i dah ribar mojih dugova jebote iamm proljev od jebenog ribvara joj... a znam sad bi mnogo toga htio napisati ali bi se vi ugledni neki forumashi uvrijedili jako mngoo..ali rechi chu i ja jednom..jer ovaj forum je postal..necu reci kaj ali svi znate kaj..svi neki briju na neki kurac kak se zove..ma znate na kaj.. ja se unaproed isprichamvam na rijecniku ali dobro.. |
| | |
| | #15223 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: ovo je tema od 20000 poruka ![]() Citat:
![]()
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| | |
| | #15226 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka da vidish..evo ti na..to i jebenom jajanu govore..a svi ga ismijavu i to tak znash..a kurac on je barem poznat i dobiva 200kn po emisiji a kaj ja dobivam... kiflu u chelo.. na jebem ti.. ak ochu na more mogu..kod bakice nemrem jer da da to se iznajmljiva al ima joj frendica neki nekaj isto an krku i da kaje..moram platiti a od kud da jebem ti platim pa idem na sugavu akadeniju do 14 rtisuca kuna.v.eli stari odi radit a kam da idem radit jebem ti ovak se muchim jedva prolazims rjeshenjima..je odi radit..i da imam biznis..i pazi na kaj smo spali svi..mogu na more prek ljeta ali samo ak idem tam raditi..ma joj za popizdit..nemogu imati normalni mtoor s kojim mogu u komadu odfurat 50 km a da me nekaj ne sjebe..nemrem imati nishta..dobro.-.sad sam ispao nezahvalno djubre jer u movom trenutku to ne cijenim kaj imam..ali opet dok pogledash koji to k ja imam osim k..nekaj sitnog materijalnog a ostalo..da imam par frendova..koje vidim tu i tam..kad trebam nekaj i to tak..e neamm niti atva-..niti onog kineza..ma dobro jebesh to.. viudish na kaj sam spao kad mi bethoven bio najblolji frend..i djubrad ga otrovala ma joj.. i zakaj sslusam đibonija..kaj enam nekaj pametnijeg joj mogu se ubiti i svima skratiti muke kuzhish.. u tome je problme..sve bi bilo isto ko i dalje..sve sjebano.. evo pauzi ti to..inace nikada nisam ja bash pio kak se cini al sad ozbiljno.. ali pazi na kaj sam spal da mi jes amo super kad si malo drmnem nekaj.. kuzhish sere mi se za svaku sitnicu..evo dobil sam i rep ono ko da cucku dash ma dobro znam da je valjda zajebancija ali opet..mozhesh neko vbrijeme gutati sranja..tj cijeli zhivot..ali mroa dochi tome kraj negdje.. a ja o tebi nishta nishta ne znam.. idem nekaj jest.. ma nejdem ne jebdem vishe kasnop.l..opet bu ispalo da sam se razbacal ko djubre po vinogradu ali dobro..sve okej ajde da barem nekak izgledam..ni to..i kaj kaj da radim.. |
| | |
| | #15230 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka o da...jes jes.. vi bar na nekaj licite... ma dobro nije da..ma znas kaj.. ma ne zhalim ja sebe bash kak ispada..nego to ti je.. ljudi su zli i hladni...i jebem ti one kutrche vbe casopise kaj sam sereju gledajte kakav je iznutra sim tam..ma daj nemoj srat ono.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
« Pogodi film sa slike
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.