| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; tu cam..ovaj tu sam.. razmisljam jebote kakav je to covjek kaj na dan ispita trazi pdf reader za mob..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10121 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka tu cam..ovaj tu sam.. razmisljam jebote kakav je to covjek kaj na dan ispita trazi pdf reader za mob..jer nije ucio pa opet oche varat..dali je on lijen,glup,lukav ili sve zajedno ![]()
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #10122 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
..cuz they are famous ![]() respect za toliki party,al neznam ko je veci debil ova voditeljica sta ga pokusava nagovorit da se isprica ili on sam sa ovakim ispadima... kad postanes poznat na debilni nacin... ![]()
__________________ I stood by the river that ran red with shame I stood in the killing fields where death had no name I stood with my brothers and away it flood and we were one flesh, one breath, one life, one blood | |
| | |
| | #10123 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #10124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka Bajka Jednog dana, miš je gledao kroz pukotinu na zidu farmera i njegovu ženu kako otvaraju neki paket. Kakvu hranu bi to moglo sadržavati? Pitao se. Ali kad je otkrio da je u pitanju mišolovka, bio je užasnut. Trčeći kroz dvorište farme upozoravao je ostale vičući: " U kući je mišolovka! U kući je mišolovka!" Kokoš, kvocajući i čeprkajući, podigne glavu i kaže: "Gospodine Miš, to je ozbiljan problem za tebe, ali nema baš nikakve posljedice po mene. Ja se zbog toga ne mogu uzrujavati." Miš se okrene prascu i vikne: "Mišolovka je u kući! MIšolovka je u kući!" Prase je suosjećalo, ali reče: "Vrlo mi je žao, gospodine Miš, ali ja tu ne mogu ništa učiniti osim moliti. Budi siguran da si u mojim molitvama." Miš tada krene prema kravi: "Mišolovka je u kući! MIšolovka je u kući!" Krava reče: "Oh, gospodine Miš, žao mi je zbog tebe, ali s mog nosa neće faliti koža." Tako se miš vratio odbijen pognute glave u kuću kako bi se sam suočio s farmerovom mišolovkom. Te noći začuo se čudan zvuk u kući - kao zvuk kad mišolovka uhvati svoj plijen. Farmerova žena požurila je vidjeti što se uhvatilo. U mraku nije vidjela da je mišolovka uhvatila rep otrovne zmije. Zmija ju je ugrizla. Farmer ju je brzo odvezao u bolnicu i kući se vratila s vrućicom. Znamo da se vrućica liječila svježom kokošjom juhom, pa je farmer zaklao kokoš. Ali bolest njegove žene se nastavila pa su je došli posjetiti prijatelji i susjedi. Da bi ih nahranio, farmer je izmesario prase. Farmerova žena, nažalost, nije se oporavila, umrla je. Došlo je toliko ljudi na njen sprovod, da je farmer morao zaklati i kravu kako bi osigurao dovoljno mesa za sve njih. Miš je to sve gledao s velikom tugom kroz svoju pukotinu na zidu. Zato, kad idući put čuješ da se netko suočio s problemom i misliš da te se to ne tiče, sjeti se - kad je jedan od nas ugrožen, svi smo u opasnosti. Svi smo umješani u to putovanje zvano "život". Moramo paziti jedni na druge i ponekad napraviti dodatan trud da ohrabrimo nekog od nas. |
| | |
| | #10128 (permalink) |
| Purger | Re: ovo je tema od 20000 poruka 20000 ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10129 (permalink) |
| nick kombinira | Re: ovo je tema od 20000 poruka Doggy threesome na sred ceste ![]() još ovaj kreten šta snima cijelo vrijeme krepava od smijeha ![]() YourFileHost.com - Free hosting for ALL your files S7 |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.