Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; tu cam..ovaj tu sam.. razmisljam jebote kakav je to covjek kaj na dan ispita trazi pdf reader za mob.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 13:17   #10121 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,138
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: ovo je tema od 20000 poruka

tu cam..ovaj tu sam..

razmisljam jebote kakav je to covjek kaj na dan ispita trazi pdf reader za mob..jer nije ucio pa opet oche varat..dali je on lijen,glup,lukav ili sve zajedno
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 13:26   #10122 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,756
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

Citat:
Melbourne youth faces party bill
Corey Delaney
Corey Delaney said he could not remember much of the party
Five hundred drunken teenagers have attacked police during a wild party in the Australian city of Melbourne.

Officers answering a complaint about noise were forced to retreat and await reinforcements after they were attacked with rocks and bottles.

The teenager who threw the party while his parents were away could now face a bill for thousands of dollars to pay for the damage done in the rampage.

Police blamed lack of adult supervision for the under-age drinking spree.

Lessons to learn

The trouble started after what appeared to be a routine complaint about a noisy party in a suburban neighbourhood. The officers backed away when confronted by a large crowd of drunken 16 and 17-year-olds.

Best party ever, that's what everyone's saying
Corey Delaney

Glass bottles and other missiles were thrown at police cars and nearby houses and gardens were vandalised before at least 30 officers, a helicopter and the police dog squad arrived to try to restore calm.

An estimated A$20,000 ($18,000; £9,200) worth of damage was done but no arrests were made.

Victoria state Police Commissioner Christine Nixon said the teenager who threw the party, 16-year-old Corey Delaney, may hold ultimate responsibility.

"He needs to learn a lesson, and one way or another we will be making sure that happens," she told a news conference.

Consequences

The BBC's Phil Mercer in Sydney says the teenage host said he hoped his mum and dad would not find out what had happened.

But they have. His mother Jo, on her way home from Queensland, told the Seven Network: "We're a good family. I'm just devastated and horrified that this has actually occurred.

"Obviously he's very scared of the consequences that we're going to bring upon him."

Corey Delaney is reported to have advertised his party on the internet and by text messages and it attracted a number of strangers. He told local media his invited guests had no part in the melee.

But when asked what advice he had for other teenagers planning a home alone party, he appeared unrepentant and told the Nine Network: "Get me to do it for you.

"Best party ever, that's what everyone's saying."

..cuz they are famous

respect za toliki party,al neznam ko je veci debil ova voditeljica sta ga pokusava nagovorit da se isprica ili on sam sa ovakim ispadima...

kad postanes poznat na debilni nacin...
and we were one flesh, one breath, one life, one blood
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 14:06   #10123 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,106
berto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznatberto11 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
tu cam..ovaj tu sam..

razmisljam jebote kakav je to covjek kaj na dan ispita trazi pdf reader za mob..jer nije ucio pa opet oche varat..dali je on lijen,glup,lukav ili sve zajedno
Snalažljiv čovjek...
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:47   #10124 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,180
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Bajka

Jednog dana, miš je gledao kroz pukotinu na zidu farmera i njegovu ženu
kako otvaraju neki paket.
Kakvu hranu bi to moglo sadržavati? Pitao se. Ali kad je otkrio da je u
pitanju mišolovka, bio je užasnut.

Trčeći kroz dvorište farme upozoravao je ostale vičući: " U kući je
mišolovka! U kući je mišolovka!"

Kokoš, kvocajući i čeprkajući, podigne glavu i kaže: "Gospodine Miš, to je
ozbiljan problem za tebe, ali nema baš nikakve posljedice po mene. Ja se
zbog toga ne mogu uzrujavati."

Miš se okrene prascu i vikne: "Mišolovka je u kući! MIšolovka je u kući!"
Prase je suosjećalo, ali reče: "Vrlo mi je žao, gospodine Miš, ali ja tu ne
mogu ništa učiniti osim moliti. Budi siguran da si u mojim molitvama."

Miš tada krene prema kravi: "Mišolovka je u kući! MIšolovka je u kući!"
Krava reče: "Oh, gospodine Miš, žao mi je zbog tebe, ali s mog nosa neće
faliti koža."

Tako se miš vratio odbijen pognute glave u kuću kako bi se sam suočio s
farmerovom mišolovkom.

Te noći začuo se čudan zvuk u kući - kao zvuk kad mišolovka uhvati svoj
plijen.
Farmerova žena požurila je vidjeti što se uhvatilo. U mraku nije vidjela da
je mišolovka uhvatila rep otrovne zmije. Zmija ju je ugrizla. Farmer ju je
brzo odvezao u bolnicu i kući se vratila s vrućicom.

Znamo da se vrućica liječila svježom kokošjom juhom, pa je farmer zaklao
kokoš.

Ali bolest njegove žene se nastavila pa su je došli posjetiti prijatelji i
susjedi.
Da bi ih nahranio, farmer je izmesario prase.

Farmerova žena, nažalost, nije se oporavila, umrla je.
Došlo je toliko ljudi na njen sprovod, da je farmer morao zaklati i kravu
kako bi osigurao dovoljno mesa za sve njih.
Miš je to sve gledao s velikom tugom kroz svoju pukotinu na zidu.

Zato, kad idući put čuješ da se netko suočio s problemom i misliš da te se
to ne tiče, sjeti se - kad je jedan od nas ugrožen, svi smo u opasnosti.
Svi smo umješani u to putovanje zvano "život". Moramo paziti jedni na druge
i ponekad napraviti dodatan trud da ohrabrimo nekog od nas.

-> klikni za sise <-
dadyml je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:50   #10125 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,512
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Lijepa bajka
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 15:55   #10126 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,752
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

to kruži po mailu šta ne?!
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:35   #10127 (permalink)
kviki gric O.o

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,603
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

to sam i ja dobio
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 18:39   #10128 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,887
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

20000

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 19:04   #10129 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,155
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Doggy threesome na sred ceste

još ovaj kreten šta snima cijelo vrijeme krepava od smijeha

YourFileHost.com - Free hosting for ALL your files S7
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 19:11   #10130 (permalink)
kviki gric O.o

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,603
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

omg
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114