| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; glasao si... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10194 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka danas sam tri zavoja opral na zavoju ahahaha i to sa 64 konja bravu 1.6 16v bmw od susjeda mi zige 525 i polica..i zigo zamnom al nema me ahahaha seat rulz... a vidis ja sam budala..mogao sam nastradati..pa di bi rodjendan dochekao di bi bio parti a a jao vatricu jesi glup
__________________ Iz obzira u obzir ne dolazi u obzir! |
| | |
| | #10197 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka A, de ajd pliz reci mi molim te?? Ako to smijem tražiti!! ![]() Pošalji mi na pm!!!! Ma nebi ja mijenjao nekaj drastični, sam bi ove brojeve maknuo!!!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji Zadnji Uredio speki576 : 08-02-08 u 01:07. |
| | |
| | #10199 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka osim ako nisi krivicno gonjena, onda ponesi i obleku ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Vuxs |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:39.

ti