| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; gdje si nestao?! pa ti si mi i u blizini,čak bi mogao doći!! al tko bi čuvao ulaz bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10652 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Rado cu doci upomoc mladoj jos k tome zgodnoj djevojci a za cuvanje ulaza to cu ja vec nekako rijesiti ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #10655 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka ja cu cuvat ulaz , al za kaj ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #10656 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka valjda će se drpati unutra, a ti vani baci drkicu i pazi da te neko nevidi
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #10658 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka dogovoreno, pazit cu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #10660 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka slabo nigde nikoga, idem nesto jesti pa u ducan. Malo sa decom i zenom pa sa društvom na staru karlovaču, na muziku brale ako pitaš gde. he he he
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.

gdje si nestao?!