| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14582 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka Nije najbolje vrime da nosim prid tebe posljednju rič Sve ono šta jesam od sutra ti neću bit I znam te u dušu i znam da ti nećeš progucati bis Bija san čovik za tebe Sad sam kurvin sin I ne moš me vidit Ne želiš me čut Kad se zapetljam u priču da se ne znam izvuć I šta mi sad vridi biti svoj Da li primištam zlatno sunce po nebu Sad vidim da to i nije to Kad nemaš sa kime podilit smij i nevoju I svi moji punti kad se zbroje Sve dođe na tvoje
__________________ Iz obzira u obzir ne dolazi u obzir! |
| | |
| | #14584 (permalink) |
| nick kombinira | Re: ovo je tema od 20000 poruka al sam se nasmijao sad maloprije ![]() stari pekao čevape u garaži i pas bio sav lud od mirisa, čak toliko da je razvalio vrata od svog dijela dvorišta ![]() baš ono isto ko kad digneš vrata iz štoka, ne kužim kako je uspio još lajao kasnije na ta vratašca ![]() još mu kažem DIVLJAK nije normalan stvarno ![]() |
| | |
| | #14587 (permalink) |
| nick kombinira | Re: ovo je tema od 20000 poruka e ja nemrem vjerovat pa šta ćemo ga sad na htv u gledat ![]() Urednika i voditelja emisije Red Carpet Nove TV od jeseni bismo mogli gledati na programu Hrvatske televizije. Čini se da su urednici s HTV-a uvidjeli da bi im mogao biti jak adut za emisije o show businessu. ( )Šuška se šuška da bi Daniel Delale od jeseni mogao prijeći na HTV. Očito je njegov način rada zaintrigirao urednike HTV-a, pa ga žele u svom timu. ( i još jedan ) Urednik Red Carpeta Nove TV trebao bi prijeći tek na jesen, jer je cijelo ljeto ionako rezervirano za sportska događanja.Time bi Nova TV ostala bez glavnog aduta za područje show businessa ( na kvadrat). Onog kojem se ni Siniša Svilan nije želio mješati u rad, znajući kakve pohvale prima. Prijelaz Delale nije želio potvrditi ni zanijekati, piše Jutarnji.hr.Ja fakat ne kužim ![]() |
| | |
| | #14588 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka We got a right , know the situation We're the children of globalisation No borders only true connection Light the fuse of the insurrection This generation has no nation Grass roots pressure the only solution We're sitting tight Cos assylum is a right Put an end to this confusion jebote sad znam zake nigdje nikog...svi rokavelica na ovaj film na rtlu
__________________ Iz obzira u obzir ne dolazi u obzir! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

nije normalan stvarno