| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: tamijan sutra idem u osijek, bratić ima krizmu naidji do gige... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14612 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka šta ce mi vise kad je ona samnom tu ja igro bi se cijeli dan lupao bi' samo nju samo nju.. da cujem i Vas.. vracate se u vel'kom sjaju da vidim veselu raju... a da se vratim i do nje dao sam joj sve..mladost radost i samo smijeh...ma šta ćeeeeeeeeeee mi viseeeeee kad je ona samnom tu sama tu.. p.s. radi se o lopti ![]()
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #14613 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 20000 poruka ovaj dalibor brun je otišao u kurac hahah valda se i on propio ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #14616 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 20000 poruka evo jedan ![]() Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kurvu i cijelu noć radio posao, a ona je uzbuđeno vikala: - Hasimota! Hasimota! Pošto Mujo, naravno nije znao ni riječ japanskog, zaključio je da je to neki uzvik oduševljenja. Sutradan ujutro ode on na golf s japanskim biznismenima. Japanac, koji je igrao prvi, na oduševljenje prisutnih ubaci lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo, da ispadne pametan, vikne: - Hasimota! Japanac se unezvereno okrene i upita: - Kako to misliš, pogrešna rupa?
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #14617 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka e jebote subota..ajde barem sam igral odbojku na pijesku..u tenisicama
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #14618 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 20000 poruka hahaha ja danas niš pametnog nisam napravio samo sam palac razbio i sad me boli ko vrag valda nisam slomio ![]()
| | |
| | #14620 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 20000 poruka evo ti jednog u mom potpisu ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:41.