| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; bok... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15122 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka mamićeva abeceda A - ako vas nabijem na k... B - budući sam vas nabio na k... C - cijeloga vas nabijem na k... Č - čitavog vas nabijem na k... Ć - ćoravog vas nabijem na k... D - dođite da vas nabijem na k... DŽ - džaba vas nabijem na k... Đ - đe da vas nabijem na k... E - e pa nabijem vas na k... F - fakat vas nabijem na k... G - gonite se u k..., ma šta gonite, nabijem vas na k... H - hoćete da vas nabijem na k... I - i tako vas nabijem na k... J - jako vas nabijem na k... K - kad vas ja nabijem na k... L - lijepo vas nabijem na k... LJ - ljetos sam vas isto nabio na k... M - ma nabijem vas na k... N - nabijem vas na k... NJ - nježno vas nabijem na k... O - opet vas nabijem na k... P - pazite da vas ne nabijem na k... R - rado vas nabijem na k... S - stvarno vas nabijem na k... Š - što sam vas nabio na k... T - tad vas nabijem na k... U - uh što sam vas nabio na k... V - vidiš kako je kad vas nabijem na k... Z - zaista vas nabijem na k... Ž - žestoko vas nabijem na k... Hvala, gospodine Mamiću. M: Nema na čemu, samo nemoj to sad ne objavit jer ću te tako nabit na k... možda je bilo ali pretraživo sam po tagovima i temama.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #15123 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
![]() | |
| | |
| | #15124 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: ovo je tema od 20000 poruka , dobar je
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka jako dobro ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #15127 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka jel ima neko recnik slo-hrv ili slo-srp hteo bi da malo naucim slovenski jezik nikad se nezna kad ti moze biti od koristi. Davno sam posećivo kranj al o tome drugi puta. Pa malo sam zaboravio jezik naših komšija.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.

, dobar je