| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; ona ima svoju poantu, samo je nitko ne shvaca pa ni ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15151 (permalink) |
| The Eye | Re: ovo je tema od 20000 poruka ona ima svoju poantu, samo je nitko ne shvaca pa ni ja ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #15157 (permalink) |
| The Eye | Re: ovo je tema od 20000 poruka ona sebe shvaca, takvi su ti umjetnici nema veze sto je nitko drugi ne razumi ![]() iva postovi u igrama bez granica ti se ne racunaju, ako ti je to namjera
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
| | #15158 (permalink) |
| fear of the dark | Re: ovo je tema od 20000 poruka baljezgarije kao što su npr ovakvi postovi "neeeeeeeeeeeeeeeeeee" "?!?1" "15152" i to pišeš u par tema,u par tema si bezveze napisala "neeeeeee" više puta... ne kontam čemu smisao toga... zato te i pitam...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (2 članova i 1 gosta) | |
| Vuxs |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:43.

pa ni ja 

nema veze sto je nitko drugi ne razumi