| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; hihih,sad mi se već sviđa postat tu, je da sad sam akademica,čestitaj mi "draga roberta,čestitam ti š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15171 (permalink) |
| fear of the dark | Re: ovo je tema od 20000 poruka hihih,sad mi se već sviđa postat tu, je da sad sam akademica,čestitaj mi ![]() "draga roberta,čestitam ti što si postala akademica foruma,iskreno mi je drago i primi moje iskrene čestitke" ![]() picek-koka-kvočka ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #15173 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: ovo je tema od 20000 poruka o vukše vrli slavom otesani ![]() koji stihovi ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:13.