| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; Ja jedem samo gljive ne furam furke krive popijem si tri pive i tako brijem i super mi je. Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15181 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Ja jedem samo gljive ne furam furke krive popijem si tri pive i tako brijem i super mi je. Ja volim boje žive ne volim dane sive i zato jedem gljive i tako brijem i super mi je. Daj mi vuglji, vuglji da se malo ubijem volim ta sranja od kojih sav poludim jer najbolje se osjećam kad niš ne razumijem i ak te neko pita reci u komuni je!!! |
| | |
| | #15182 (permalink) |
| ∞ | Re: ovo je tema od 20000 poruka Vuxs tamo vlada domaci zrak koji je na minimalnih 0.5 promila ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15187 (permalink) | |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka nebudi nepristojna reci kifla..Citat:
da..u vrbovcu se rodish s 0,5 promila..rekel huki murjaku u vrazhdinu kad su ih našli kak na parkingu chagaju on i lobich... ak ti prijatelj ispod o,5 more vozit..chujte gospod kod nas se rodi s nul pet.. i tak da ti je to sve relativno samo je ranult 4
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” | |
| | |
| | #15188 (permalink) |
| ∞ | Re: ovo je tema od 20000 poruka haha reka je meni ovaj jedan varazdinac da se kod njih dica doje pola mliko pola vino ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.