| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; ''Evo baš sam neki dan iza zgrade pingač halo, sa ekipom došo se izčilat malo, poslije došli klinci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15211 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka ''Evo baš sam neki dan iza zgrade pingač halo, sa ekipom došo se izčilat malo, poslije došli klinci tu iz Maslačka, dodavali nam loptice, igrali skrivača. Pa si misliš kako super im je, Rade što god hoće, još im sve kupe strine, Cijeli dan se igraju dok ne'ko drugi brine, Kako naći posao, kao ja na primjer. I ja bih htio imat opet sedam, osam godina, Bit cijeli zmazan, imat poderana koljena. Je'n, dva, tri stalno igrat bilo cool mi je, A danas vozim auto da me pijan ne'ko ubije. Bilo mi je prije bolje, svi te ljudi duplo više vole Kad si lima ne treba ti love, Ruke, noge, leđa te ne bole, Neš' 'oćeš, sam' plačeš, radiš sve po svojem. A danas moraš učit preko ljeta, Doma tlače da si niš' bez fakulteta, Paziš kaj radiš jer svako gleda, Najrađe bi opet bio klinac!Jel da?!'' Refren: ''Bilo nam je bolje, Kad smo bili klinci, Jer tada oko mene svi su bili pozitivci, I ponekad poželim, Da smo opet klinci, A sjećanja ožive kada vidim nas na slici!'' |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« posveti sliku forumašu ili forumašici
|
neukrotiva chat topic o svemu (da se ne offtopičari po ostalim temama) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:03.