| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; pederi smo svi suti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15305 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka Idi sad druze moj ljubavi pozdrav mi odnesi, mojoj ti putu mom tu je kraj umoran ovdje ja cu stati zelim mir Na kraju svake price ti ostanu lijepi snovi mastovite price o lovi sjecanja na lijepe dane Ja rusim zidove iz glave gledam zivot sa strane posmatram stare jarane koji pucaju kao grane Ponekad je strah me slusat' te price, sta me se tice a treb'o sam poslusat' barem jedno bice najboljeg jarana koji u pomoc vice, vice, vice, vice, vice |
| | |
| | #15307 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka I am here to please you, because the words I have come to share will please you as you hear them and accept them from my lips. The is the truth that you have resisted until now, but you are no longer willing to resist. This is why the message that I bear will please you. It is your message, and you are asking to hear it and know it now. |
| | |
| | #15310 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka danas je jedan celebrity imal saobrachajku..zaletel se u pasatta neki edition '03 i ruknul mu branik..nije bila zvana murja niti europso..dog se ovak ljudi..e sad o kojoj zvijezdi se radi pogodite..dobijete rep i pusu od mene... ![]() btw u zg bil bum..e da i zvijezda vozi nekog djipca : ni' mehunka
__________________ Iz obzira u obzir ne dolazi u obzir! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:56.