| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Chuck Norris cesto donira krv Crvenom Krizu. Ali nikada svoju. Jednom su napravili wc papir koji se zvao Chuk norris ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15621 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka Chuck Norris cesto donira krv Crvenom Krizu. Ali nikada svoju. Jednom su napravili wc papir koji se zvao Chuk norris ali papir nije dao da se sere po njemu chuck udara u glavu ko šampanjac chuck se ne igra Boga,igranje je za dijecu... |
| | |
| | #15623 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka iza chuckove brade se ne krije vilica vec treca saka ![]() chuck je uspija izbrojat do beskonacnosti, dvaput ![]() chuck norris ima jedinu ruku koja moze pobjediti royal flush ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #15625 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,030
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka kad čak radi sklekove on ne diže svoje tijelo već spušta zemlju ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #15627 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 20000 poruka evo opet ja o kisi. Bio sam vani ceo dan na kisi. Bilo mi je lepo. Gledao sam kapi kise kako savijaju pod svojom tezinom lati trave i tratincice. U lokvama vode radile su mjehurice. Sedeo sam na klupi i stekao novo poznanstvo, puža. puž-muž pusti roge van da ti kuću ne prodam starom dedi za duvan a devojki za derdan eto sad mislim lepo mu je, a i meni (jesam ja malo sjeban)
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #15630 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,590
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 20000 poruka Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.