| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Armani Mania Bvlgary Blue Calvin Klein Crave .. ako vas već zanima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: ovo je tema od 10000 poruka Armani Mania Bvlgary Blue Calvin Klein Crave .. ako vas već zanima ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: ovo je tema od 10000 poruka Bvlgari black
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #153 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka Jel može da Kiki organizira neki tulum na svakih 1000 postova, ipak je on neki inicijator, pa da zapartijamo malo... eace
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #157 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka Što se parfema tiče imam neki Gucci, koji je dar, al samo onako elegantno dizajnirana ogromna kutija, bez imena, čak ni na parfemu nema imena, samo Gucci pise(Gucci- Gucci??), možda nađem slikicu... edit: evo nasao sam ime "Pour Homme", ja mislio da to znači "za muškarca", jebemti... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: ovo je tema od 10000 poruka Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #160 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 10000 poruka Može, ak ga možeš unajmiti, čuo sam da se Londoner iznajmljuje, pa jebote, ak Iskrica može napraviti okupljanje, može i Croportal, malo za promociju, he he...
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:22.

eace