| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; od 7:30 na nogama kuham coravi gulas sabane mislis piz(pizovi)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #20171 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 30000 poruka od 7:30 na nogama ![]() kuham coravi gulas ![]() sabane mislis piz(pizovi) ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #20173 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka to me asociralo na spot onaj tvoj: "ćorava koka" nego taj mi je najdraži, a oš koje rebarce da staviš a ima i u mesnici onih prsnih vršaka po bagateli pa gulaš zamiriše
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #20175 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka Citat:
N.G.-BG 2,35h i 262km N.G.-Budimp. 4,37h i 468km ![]()
__________________ I drool | |
| | |
| | #20176 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka inace meni najslade je "na lešo" što bi Vi dalmatinci rekli a mi kontinentalci prokuvano max 10min Blitva (kerum), krumpir, cvetača, brokula, šargarepa (mrkva) kada se sve to skuva (10-13kn) stavim tunj iz konzerve komadići. Pospem po svemu tome i prelijem sa maslinovim uljem i belim lukom. Toga se napapam i božje. Zalijem sa vinom i udri po forumu tek sad vidim, pa šta mene nepita ja bi da te odvezem u beč preko papuka. Jel oš da te odvezem ![]()
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #20177 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-03-08 Godina: 18
Poruka: 1,076
![]() ![]() | Re: ovo je tema od 30000 poruka beeelj ![]()
__________________ I've become so numb I can't feel you there Become so tired so much more aware I'm becoming this all I want to do Is be more like me and be less like you |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

ovaj je cito povrtni, nema se