| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; tak su i meni sprasili negdje oko 50 rep - bil sam crveni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22056 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka nemoj se svađati s njim. moj savjet: ne pričaj da ti fali repe tek ćeš onda dobiti repu ali negativnu jer se to ne smije tražiti
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #22057 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 6 (5 članova i 1 gosta) icegirl, Ive_ri+, Locrian85, Wamp, ¤M4rK0¤+
__________________ ..zaustavi suzu, odbaci tugu, nači ćeš negdje u oblaku dugu. Ljepota prijateljstva nek ti dušu grije, oprosti životu što savršen nije. Karlo in memoriam 1993.- 2008 |
| | |
| | #22059 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka ništa ljudi... idem spavati, dan je koma... laku noć! ![]()
| | |
| | #22060 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 30000 poruka Zašto više nismo ljudi dobre volje? Zašto naše ne valja a tuđe je bolje? Zašto sve što raste mi režemo u korijenu? Zašto nepromjenjivi obećavaju promjenu? A svijet je nekad lijep kada gledam ga takvog, Na njemu nema dosta hrane al' Ima metak za svakog... Zašto dižu se zidovi stvoreni iz boli I tko su svi ti umjetni idoli? Govore sorry kad za milost se moli A reklame im govore kako se živi i voli. Zato opet opet idem nazad, Duboko ispod, Dublje nego ikad gdje visoko je pod I bit će mi dobro, Sve nevažno proć' će, A do tada puštam ih nek' misle šta hoće. PUSTI! Pusti nek' misle što hoće...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.

Sahataba..