| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: cina joj...kak mi nedostaje cina... imam jedno pitanje. zanima me jedna pjesma. par puta sam iš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22081 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka cina... imam jedno pitanje. zanima me jedna pjesma. par puta sam išla kod nas na ovaj folklor, to je neka šokačka valjda(ali ne plešu na nju). a ide "kako mi nedostajeeš" žao mi je, dalje ne znam. jel ti poznato?
__________________ Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš! |
| | |
| | #22085 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka ono kaj tie maslow poslao reko je dae meni, tebi, brineti i jos nekom to poslo i kao da bi ti treali napravit na forumu
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
| | #22087 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka Citat: Pravi autor: dropa99 Citat: Pravi autor: Maslow Ja vam predlažem da napravite klub Under 16 i da se međusobno branite i repate. Okupite sve osnovnoškolce i biti će lakše i vama i nama. Mi ćemo sigurno biti tolerantniji prema vama. Pa nismo se ni mi rodili pametni. kak? PM sam poslao na 5 nickova za koje znam da su under 16, tu su još Icegirl, Inšpektor, mawa_brineta... A ima ih još dosta koji se nisu htjeli izjasniti za godine. Diaz još nema ni 14, a danas se posvađao s previše ljudi na forumu. Da je napisao godine vjerojatno bi dobio samo prijateljsku opomenu. Temu možeš i ti otvoriti u forumu Upoznavanje i druženje
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... |
| | |
| | #22088 (permalink) | |
| Banned | Re: ovo je tema od 30000 poruka Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« Ne podnosim
|
Koliko rep power? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |