| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Tek sada ste ga skužili? Na koju foru? Sam je rekao. pise tamo u komentiranju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22732 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka znači dokazano. Zločin nije sladak ako samo ti znaš da si ga počinio. ili proradi savest![]() druge nema
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #22733 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 30000 poruka Proradila savjest...... ![]() A prvo što sam išao pogledati je da li je sebe stavio na friend listu.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #22739 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ovo je tema od 30000 poruka mali oggy heheh ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #22740 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ovo je tema od 30000 poruka Treba odmalena vježbat..... ![]() ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Zadnji Uredio Locrian85 : 24-07-08 u 16:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:55.

ili proradi savest