| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 grof vuger...dobar ti je nick ,u blizini sesveta gdje ja živim je jedan potok,neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27701 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka pa ja sam ti iz kašine..tj vugrovec..
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #27704 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka nisam baš u sesvetama..5 minuta udaljen iz sesveta,samo kažem iz sesveta jer je to veće naselje u tom području pa onda znaju otprilike...
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #27705 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka a di si točno..? neko selo..naselje?
__________________ .. ekspert s mobilnim tehnologijama... .. jako sam zao... .. svi me se boje.. izgledam ko strašilo .. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave... |
| | |
| | #27710 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ovo je tema od 30000 poruka u kraljevcu..kolko ja znam..
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« Ne podnosim
|
Koliko rep power? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

,u blizini sesveta gdje ja živim je jedan potok,neki je nazivaju rijekom pod imenom vuger...
.. svi me se boje.. izgledam ko strašilo
.. ako si pametan bježi.. ili češ doči u moj dvorac i izači s tri glave...