| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 30000 poruka u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Kristijan ali gle to je samo moje skromno mišljenje, možda i nije tako, to će ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
Sve si ih već probo? ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
: nikad čuo
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
šta sa hočeš od mene????????? hočeš opet kurca!!!!!???? e neče ići????!!!!!!!!!!!!! e da se bum vas tužil!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Citat:
pa mu ga zabija ![]()
__________________ > next level < | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Kiki, pretpostavljam da sve vise i vise glupih topica proizlazi iz zelje da ti forum bude sto popularniji ali po meni, ides u krivom smjeru... ovaj topic, kao i oni sa glupim igrama, su nista drugo nego spam, odnosno zatrpavanje foruma glupostima. Ja, a pretpostavljam i mnogi drugi, ih uspjesno izbjegavam ali sad sam odlucio nesto reci... Radis vise stete nego koristi...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | ljudi su se isto tako, ako ne i vise, zabavljali sa "sex video" forumom ali je isti maknut radi neke dobrobiti foruma, bar koliko sam ja shvatio...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: 30000, baciklo, ovo, poruka, tema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.

Sve si ih već probo? 

: nikad čuo