| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi ovo je tema od 40000 poruka u Humor forumu; Ma manje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3991 (permalink) |
| Veteran | Re: ovo je tema od 10000 poruka Ma manje....
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3992 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i s Geduld soll gelernt sein! ![]() (ali ovo ti je dobro Vonder... ako kažeš mann- kao muškarac oda to ide velikim slovom, ako misliš na man- kao "netko" onda ide samo s jednim "n"... u svakom slučaju ja sam za varijantu Mann - mada bi falilo "der" )
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon Zadnji Uredio teica : 25-03-07 u 00:58. |
| | |
| | #3994 (permalink) |
| charolastra | Re: koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i s Wie oft soll ich dir noch sagen. ... Regeln gehören zur Erziehung wie Akzeptanz und Geduld. ...bla
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3995 (permalink) |
| baci mi nekaj gospođaaaaa | Re: koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i s sve pisem s malim ak nisi skuzila....teice....a der neide stalno ispred... a ak tak dobro znas njemacki onda sigurno znas da u umgangsprachlichen neko veli.... wer hat der frau gebumst??? ...ajde sad ti reci da nije tak....hehe
__________________ enega,dvonega, tronega,pingle,linge,minge,zlotke,motke,donege,dix ![]() a Zadnji Uredio VanderHook : 25-03-07 u 13:02. |
| | |
| | #3996 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,740
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i s Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #3998 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dugo trebalo da nakon duge veze(braka),opet imate normalnu vezu i s jeboga ja. Ja sam samo naucio: "ja, schnell, schenll, schpritzen, jaaaa" Ili "Du mach him gross" (vjerojatno neki turcin sa losim njemackim)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4000 (permalink) | |
| Purger | Re: ovo je tema od 10000 poruka Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 40000, offtopic, oftopik, poruka, spam, spamm, tema |
« Ne podnosim
|
Koliko rep power? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.

a